​Udesauna

Ægte finsk saunastemning med flot tøndesauna - monteret, samlet og klar til brug!


Er du til den nøglefærdige wellnessløsning, som ikke kræver tilkobling, forarbejde eller ekstra omkostninger af nogen art.... så læs roligt videre.
Finesda's tøndesauna i lækkert dansk design passer til de fleste huse og sommerhuse. Uden du skal finde den store værktøjskasse frem kan du få udendørs sauna og udendørs wellness leveret i din have.

Finesda's tøndesauna leveres inkl.:

  • hygrometer
  • saunasten

  • termometer

  • sauna timeglas (15 minutter)

  • pøseske og vandspand i træ

  • knagerække

  • indbygget brændeopbevaring

Finesda tøndesaunaen er som standard brændefyret og kræver ingen strøm (kan leveres med el-ovn)

Tøndesaunaen kan placeres i et hjørne af haven, på terrassen eller i sommerhuset - for bare at nævne de åbenlyse muligheder. Tøndesaunaen kan opvarmes ved hjælp af enten brændeovn eller el​

Åben ild og knitrende brænde gør sauna oplevelsen fuldendt - det skal opleves!


Saunastenene opvarmes af en saunaovn fra den finske Harvia. Det giver en bedre og mere intens damp, når man pøser vand på stenene. Dampudviklingen, "löyly", er en stor del af den finske saunakultur. Lyset fra det brændende træ lyser saunaen op i et behageligt varmt og glødende skær.

​Prøv en fantastisk aromaoplevelse ved at blande forskellige udsøgte sauna olier og aromaer i vandet og oplev en anden dampudvikling eller aromaterapi i din egen wellnesssauna.​

Saunaen - familiens samlingssted...

Den lille bænk til højre i saunaen er perfekt til børn, eller til at "nedtrappe" på - varmen og dampen opleves naturligvis ikke så intenst forneden som øverst i saunaen.

Bænken kan også med fordel benyttes som "badebænk", hvor man vasker sig eller klæder om efter saunabadningen.

Finesda's sauna leveres med bænke i oliebehandlet fyr. De er lavet af brede planker, som er meget behagelige at sidde og ligge på. Saunabænkene er desuden helt glatte og fri for splinter.

Saunabænkene i tøndesaunaen er lavet af store planker,

som er yderst behagelige at sidde på.

Saunaen har en god fordeling af varme. Normale saunaer er kolde ved fødderne den første times tid, men Finesda's sauna er varm over det hele, uanset om det er omkring fødderne eller ørene.

Ægte autentisk udendørs wellness...

En sauna fra Finesda er indrettet efter vores egen filosofi omkring saunabadning:

VELVÆRE, PRIMITIV, UDENDØRS & FOR HELE FAMILIEN!

Varmen fra saunaovnen, lyden af det knitrende brænde, de behagelige bænke, smagen af en god kold øl, suset fra vandet, der pøses på de varme saunasten, duften fra de mange vitaliserende dufte og olier, synet af naturen, hvad enten det er en lun sommeraften eller en frostkold vinteraften ...aaah... det er ÆGTE saunastemning.

Husk, at man lever kun den ene gang, så hvorfor ikke leve på 1. klasse?

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com