Presse

Wellnessbølgen er over os! Flere og flere har fokus på wellness, bl.a. viser undersøgelser, at såvel private som turister prioriterer wellness højt både hjemme i privaten, på weekendopholdet og på ferien.

Wellness

Ønsket om wellness betyder at danske kroer, hoteller, sommerhusejere m.fl. må tænke i nye baner og begynde at tilbyde deres besøgende wellness, f.eks. i form af spabad, sauna, dampbad og lignende.

Hjemme i privaten skal der efterhåneden også være plads til wellness, derfor får flere danskere en sauna, et udendørs bad, udebruser m.v. hjem i haven eller i boligen. Dette for at få en pause fra hverdagens stress og jag, nyde roen og restituere kroppen, gerne sammen med kæreste, ægtefælle og gode venner.

Wellness under åben himmel

​Finesda tilbyder kunderne sin egen unikt designede og fremstillede udendørs sauna og hottub, som er specialdesignet med henblik på danske sommerhuse, feriehuse, kroer og hoteller, private haver samt den danske byggestil generelt.

Finesda har eget udendørs showroom med fremvisning af sauna og de to hottub-modeller Traditionel og Komfort.

Yderligere information

Vi stiller gerne op til yderligere spørgsmål, interview, billeder, m.v. Kontakt os på:

FINESDA - Junckerhaven
Rødbøggård, Smedebakken 3

4330 Hvalsø
junckerhaven@gmail.com

Telefon +45 46496103

PRESSEBILLEDER

Kontakt os venligst hvis du ønsker pressemateriale.

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com