Nyhedsbrev ​​

​Er du interesseret i velvære, helse, saunabadning, samt hvad der rør sig på området? - så tilmeld dig Finesda´s nyhedsbrev!

Som modtager af dette nyhedsbrev kan du glæde dig til et nyhedsbrev, som IKKE indeholder tonsvis af tilbud og ligegyldige informationer.


Du vil blive informeret om ting, der rør sig indenfor helse og udendørs wellness.

Du vil modtage inspiration til, hvordan du kan få mere overskud i din hverdag ved at pleje dig selv og stresse af, med blandt andet saunabadning.

Men du behøver altså IKKE at have din egen sauna, eller for den sags skyld en af vores saunaer... det vigtigste er, at du er interesseret i emnet.

Vi vil forsøge at komme med inspiration til dufte, saunagus, produkter, som relaterer til saunabadning samt trends og udvikling på området.

I denne formular kan du også Framelde dig nyhedsbrevet.

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com