Udendørs sauna

Finesda har hen over sommeren leveret udendørs saunaer og hot tubs til 2 fremsynede danske campingpladser...

Ålbæk Camping og Gudenåens Camping ved Silkeborg har spottet den voksende trend som peger i retningen af at wellness, det er noget man nyder under åben himmel.

Hos FDM Camping i Ålbæk har man valgt at investere i en udendørs svømmesø istedet for indendørs badefaciliteter.


Junckerhaven danmarks svømmesø ekspert no. 1.

Lars Juncker er absolut den mest erfarne når det kommer til at etablere svømmesøer i Danmark, og han udtaler: "Det koster rundt helt ned til 5000 kroner i årlige udgifter at have en udendørs svømmesø, et flot indendørs svømmeområde koster nærmere 300.000 - men hvilken af de 2 alternativer er mest spændende for gæsterne?"

Lars Juncker anbefaler altid Finesda udesaunaer til de kunder som overvejer at anlægge en svømmesø, og han tilføjer: "Finesda saunaen er markedets mest robuste, og uden tvivl den smukkeste at se på, den hører bare sammen med en svømmesø".

Tilbage til de to campingpladser i Silkeborg og Ålbæk...


Begge de to campingpladser melder om stor kundetilfredshed og interesse for både saunabadning i udendørs sauna samt aftenbadning under åben himmel i hot tubs.

Begge pladsindehavere påpeger at de for en væsentlig mindre investering (sammenlignet med indendørs badefaciliteter) har fået noget helt unikt, som tiltaler specielt tyske, svenske og norske turister.

Gældende for begge saunaer på de 2 campingpladser er at ovnene er elektriske fremfor brændefyrede, da der er for meget arbejde forbundet med at tilse og holde gang i en brændefyret udesauna.

Besøg Junckerhavens hjemmeside speceielt dedikeret til udendørs svømmesøer på www.svømmesø.dk


Læs meget mere om udesauna eller tøndesauna her

Læs meget mere om vildmarksbad eller hot tub her

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com