Showroom​

Finesda´s udendørs saunaer og hottubs er speciallavede og unikke, de skal ses og føles. Vi byder derfor vores kunder velkomne i det nyetablerede udendørs showroom.

Velvidende om, at mange kunder aldrig kunne drømme om at købe en udesauna på baggrund af et billede, har vi etableret dette udendørs "showroom", hvor interesserede kunder kan komme og kigge nærmere på produkterne.

Så skulle du gå rundt med en drøm om at etablere dit eget udendørs "helsehjørne" i din have, så burde du slå vejen forbi vores udendørs showroom og samle inspiration.

Vi tilbyder også (efter nærmere aftale) at lade grupper afprøve såvel sauna som hottub inden et eventuelt køb.­­­­­­

Hvad skal der til for at saunakulturen "fanger" danskerne?

Indehaver Peter Ibsen er, gennem sin familie i Finland, blevet beriget med talrige suveræne saunaoplevelser i saunaens hjemland. Her igennem har han opbygget et nærmest "helligt" forhold til saunabadning.

For at fange danskernes interesse for saunabadning, har Peter Ibsen designet, indrettet og tegnet sin helt egen drømmesauna, som så bliver produceret på en fabrik med mange års erfaring med opbygning af saunaer.
Farver og udformning samt placering af bænke, ovn og vindue er nøje overvejet, og materialerne er specielt udvalgte.

Saunaen er fremstillet efter "tønde-princippet". Tøndesaunaer er ikke noget nyt fænomen, de har eksisteret i mange år - men er dog knapt så udbredte i Danmark som i Sverige og Norge.

Saunaen er uafhængig af el/strøm, da ovnen er en finsk Harvia M3 saunaovn, som er en brændeovn, der opvarmer saunaen på den gammeldags måde.Det tager kun cirka 20-30 minutter at opvarme saunaen til 70 grader.

Der er plads til 5- 6 personer i saunaen ad gangen, og bænkerne er brede og meget behagelige at sidde på.

Finesda saunaen er vores egen, du finder den ikke andre steder, og den er fremstillet således, at danskerne forhåbentlig vil finde den dekorativ i sommerhuset, i haven, på terassen eller hvor man ønsker, at den skal placeres.

Har man én gang oplevet den "ægte" finske sauna stemning, så er faren for at blive "hooked" ganske overhængende.

Finesda hjemmesiden vil med tiden udvikle sig til et yderst informativt samlingssted for sauna "fans" - husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så bliver DU den første, der hører om alt det nye, der kommer til at ske.​

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com