Llille hotel

​Lækkert og eksklusivt lille hotel på Samsø kan nu tilbyde ægte autentisk wellness med udesauna og vildmarksbad fra Finesda


Hotel Strandlyst på Samsø er kendt blandt en lille eksklusiv skare af feriegæster, som holder af den intime atmosfære, luksus og ro, der er at finde på hotellet. Nu kan hotel Strandlyst også tilbyde sine gæster en finsk saunaoplevelse i en ægte finsk tøndesauna fra Finesda samt et vildmarksmad i et hot tub ligeledes fra Finesda. Sauna og hot tub er placeret tæt på hinanden udendørs i en hyggelig krog på hotellets grund og indbyder til intime og rolige sauna stunder og wellness bade.

Faktisk kan Finesda varmt anbefale små hoteller og fx også campingpladser at udnytte denne prisbillige og lette mulighed for at tilbyde gæsterne en unik wellness oplevelse.

Den udendørs oplevelse af sauna og vildmarksbad er helt unik, og der er en ro og frisk luft, som du ikke får ved indendørs wellness i fx klorlugtende svømmehalsomgivelser.

Med et opvarmet vildmarksbad og en flot ude sauna fra Finesda, der er tilpasset dansk design og byggestil, skaber du nordisk wellness, som mange af dine gæster måske aldrig har prøvet før, men vi lover dig, at næsten alle dine gæster vil blive begejstrede over oplevelsen.

En udesauna fra Finesda er brændefyret, og oplevelsen af det knitrende brænde og den behagelige varme og lyset fra gløderne er helt autentisk og noget andet, end den sauna oplevelse vi ellers kender fra elopvarmede saunaer i sommerhuse og kældre. Og det er helt unikt at træde direkte fra saunaen ud i den friske luft, måske især om vinteren.

Vildmarksbadet kan anvendes både som hot tub med opvarmet vand, eller som iskoldt gys efter fx sauna badet. Karret fås enten med intern afskærmet ovn eller ekstern ovn. At sænke kroppen i varmt vand virker afstressende og afslappende, og kombineret med en drink, gode venners selskab, frisk luft og dansk natur, bliver oplevelsen total.

Læs meget mere om udesauna eller tøndesauna her
Læs meget mere om vildmarksbad eller hot tub her

Se det flotte hotel Strandlyst her

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com