Monteringsvejledning

30 minutter så er du i gang ...

Finesda's produkter er ikke for gør-det-selv typen, for der er vitterligt ikke meget som man skal foretage sig efter levering af en af vores udendørs saunaer eller hottubs.

Alligevel har vi nu lavet to vejledninger af hvordan du kommer igang med at dyrke udendørs wellnes i din egen have eller i sommerhuset.

Hvis du har købt en sauna med brændeovn, skal du kun montere skorstenen som er afmonteret under transport og herefter fylde saunasten i ovnen.

​​

Alt tilbehør (saunasten, sauna timeglas, hygrometer, thermometer, badehåndklæder, træspand og træske) medfølger naturligvis.

Hvis du har købt en sauna med el-ovn og intern LED Belysning så anbefaler vi at du lader en elektriker om at tilkoble saunaen korrekt.


Har du købt en hottub så husk på som det vigtigste, tænd ALDRIG op i ovnen medmindre karret er helt fyldt op med vand.

Held og lykke med at forvandle din have eller dit sommerhus til en wellnessoase :-)​

Udendørs wellness

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.

​​

Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Vores anlægsgartnerfirma tilbyder individuelle haveløsninger med sten, vand og planter.​

Klik dig videre til vores hjemmeside for Svømmesøer og Naturpools

​Bisnodes kreditrating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

​Finesda blev stiftet i 2008, inspireret af det finske, produceret i Estland og designet af en dansker: fin-es-da.

I 2013 blev Finesda overtaget af Junckerhaven ApS.

CVR: 25650514 

Kontakt os

Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø

​Tlf.: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03 

Fax: 46 49 61 20 

E-mail: junckerhaven@gmail.com