Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Om os

I 2013 overtog Junckerhaven Finesda, konceptet som i Estland producerer og leverer de smukke og anvendelige udesaunaer og hottubs til have- og badeglade danskere.

Produkterne hænger snildt sammen med Junckerhavens etablering af svømmesøer og haveanlæg og kan blive en prik over i'et når man får etableret et haveanlæg, med eller uden vand.

JUNCKERHAVEN

Vores moderfirma JunckerHaven ApS - bor midt på Sjælland mellem Roskilde, Holbæk og Ringsted.


Få anlagt din have i højeste faglige kvalitet, uden kompromiser af nogle af Danmarks´s dygtigste anlægsgartnere

Besøg: www.junckerhaven.dk

SVØMMESØ

Forestil dig en smuk svømmesø i din have - idyllisk, rolig og afslappende og i harmoni med huset og naturen omkring - og du lige i midten af det.

Du / I kommer hjem fra arbejde, hopper i det friske vand og oplever en af livets glæder. Nyd en følelse af velvære og afslapning, og bliv frisk til dagens øvrige gøremål eller sæt dig ned.

Besøg: www.svømmesø.dk

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com