Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Om Finesda

​Finesda - et sauna eventyr baseret på oprigtig kærlighed til saunabadning og saunaens hjemland, Finland.

Profil:

Mit navn er Lars Juncker, indehaver af anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven ApS. Sidse Juncker og jeg har pr. 1/1 - 13 overtaget firmaet Finesda fra Peter Ibsen, idet Peter ønsker at hellige sig sine øvrige forretninger se ibsensfabrikker.

Peter har venligt spurgt os om vi vil fortsætte hans fine projekt.

Vi har taget udfordringen op og synes det er utrolig spændende, især i forlængelse af vores badevand - svømmesøerne, se svømmesø.dk. Vi har selv været kunde i Finesda hvor vi har installeret Sauna og Hot-tup i forbindelse med svømmesøer hos FDM ålbæk Camping og Gudenåens Camping, Silkeborg.

Lars Juncker har tillige en baggrund i sin læretid som anlægsgartner hos en finsk arbejdsgiver, hvor saunakulturen blev dyrket flittigt og festligt.

Historie:

Finesda blev stiftet i 2008 af Peter Ibsen, som gennem sine ophold hos svigerfamilien i Finland har opbygget et sandt kærlighedsforhold til den finske sauna.

En rigtig sauna er, efter Peters opfattelse, en brændefyret sauna. Og i 2008 satte Peter Ibsen sig for at udvikle sin helt egen sauna, som er specialdesignet med henblik på danske sommerhuse og den danske byggestil generelt.

Efter mange år med et falleret ry som pulterrum i huse og sommerhuse fra halvfjerdserne er saunaen igen klar til at behage danskerne.
Finesda flytter saunaen fra fugtige kældre og trange sommerhuse ud i den smukke danske natur, som kan nydes og kombineres med både saunabadning og vildmarksbad hele året rundt.

Beliggenhed:

 Finesda er beliggende i Hvalsø på midtsjælland. Vi får meget snart eget udendørs showroom, hvor du kan se, føle, ja sågar afprøve en Finesda sauna eller et hot tub inden et eventuelt køb - tag gerne kontakt, hvis du brænder inde med spørgsmål.

Med venlige saunahilsner Sidse og Lars Juncker​

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com