Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Udendørs sauna

Finesda har hen over sommeren leveret udendørs saunaer og hot tubs til 2 fremsynede danske campingpladser...

Ålbæk Camping og Gudenåens Camping ved Silkeborg har spottet den voksende trend som peger i retningen af at wellness, det er noget man nyder under åben himmel.

Hos FDM Camping i Ålbæk har man valgt at investere i en udendørs svømmesø istedet for indendørs badefaciliteter.


Junckerhaven danmarks svømmesø ekspert no. 1.

Lars Juncker er absolut den mest erfarne når det kommer til at etablere svømmesøer i Danmark, og han udtaler: "Det koster rundt helt ned til 5000 kroner i årlige udgifter at have en udendørs svømmesø, et flot indendørs svømmeområde koster nærmere 300.000 - men hvilken af de 2 alternativer er mest spændende for gæsterne?"

Lars Juncker anbefaler altid Finesda udesaunaer til de kunder som overvejer at anlægge en svømmesø, og han tilføjer: "Finesda saunaen er markedets mest robuste, og uden tvivl den smukkeste at se på, den hører bare sammen med en svømmesø".

Tilbage til de to campingpladser i Silkeborg og Ålbæk...


Begge de to campingpladser melder om stor kundetilfredshed og interesse for både saunabadning i udendørs sauna samt aftenbadning under åben himmel i hot tubs.

Begge pladsindehavere påpeger at de for en væsentlig mindre investering (sammenlignet med indendørs badefaciliteter) har fået noget helt unikt, som tiltaler specielt tyske, svenske og norske turister.

Gældende for begge saunaer på de 2 campingpladser er at ovnene er elektriske fremfor brændefyrede, da der er for meget arbejde forbundet med at tilse og holde gang i en brændefyret udesauna.

Besøg Junckerhavens hjemmeside speceielt dedikeret til udendørs svømmesøer på www.svømmesø.dk


Læs meget mere om udesauna eller tøndesauna her

Læs meget mere om vildmarksbad eller hot tub her

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com