Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Showroom​

Finesda´s udendørs saunaer og hottubs er speciallavede og unikke, de skal ses og føles. Vi byder derfor vores kunder velkomne i det nyetablerede udendørs showroom.

Velvidende om, at mange kunder aldrig kunne drømme om at købe en udesauna på baggrund af et billede, har vi etableret dette udendørs "showroom", hvor interesserede kunder kan komme og kigge nærmere på produkterne.

Så skulle du gå rundt med en drøm om at etablere dit eget udendørs "helsehjørne" i din have, så burde du slå vejen forbi vores udendørs showroom og samle inspiration.

Vi tilbyder også (efter nærmere aftale) at lade grupper afprøve såvel sauna som hottub inden et eventuelt køb.­­­­­­

Hvad skal der til for at saunakulturen "fanger" danskerne?

Indehaver Peter Ibsen er, gennem sin familie i Finland, blevet beriget med talrige suveræne saunaoplevelser i saunaens hjemland. Her igennem har han opbygget et nærmest "helligt" forhold til saunabadning.

For at fange danskernes interesse for saunabadning, har Peter Ibsen designet, indrettet og tegnet sin helt egen drømmesauna, som så bliver produceret på en fabrik med mange års erfaring med opbygning af saunaer.
Farver og udformning samt placering af bænke, ovn og vindue er nøje overvejet, og materialerne er specielt udvalgte.

Saunaen er fremstillet efter "tønde-princippet". Tøndesaunaer er ikke noget nyt fænomen, de har eksisteret i mange år - men er dog knapt så udbredte i Danmark som i Sverige og Norge.

Saunaen er uafhængig af el/strøm, da ovnen er en finsk Harvia M3 saunaovn, som er en brændeovn, der opvarmer saunaen på den gammeldags måde.Det tager kun cirka 20-30 minutter at opvarme saunaen til 70 grader.

Der er plads til 5- 6 personer i saunaen ad gangen, og bænkerne er brede og meget behagelige at sidde på.

Finesda saunaen er vores egen, du finder den ikke andre steder, og den er fremstillet således, at danskerne forhåbentlig vil finde den dekorativ i sommerhuset, i haven, på terassen eller hvor man ønsker, at den skal placeres.

Har man én gang oplevet den "ægte" finske sauna stemning, så er faren for at blive "hooked" ganske overhængende.

Finesda hjemmesiden vil med tiden udvikle sig til et yderst informativt samlingssted for sauna "fans" - husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så bliver DU den første, der hører om alt det nye, der kommer til at ske.​

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com