Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Llille hotel

​Lækkert og eksklusivt lille hotel på Samsø kan nu tilbyde ægte autentisk wellness med udesauna og vildmarksbad fra Finesda


Hotel Strandlyst på Samsø er kendt blandt en lille eksklusiv skare af feriegæster, som holder af den intime atmosfære, luksus og ro, der er at finde på hotellet. Nu kan hotel Strandlyst også tilbyde sine gæster en finsk saunaoplevelse i en ægte finsk tøndesauna fra Finesda samt et vildmarksmad i et hot tub ligeledes fra Finesda. Sauna og hot tub er placeret tæt på hinanden udendørs i en hyggelig krog på hotellets grund og indbyder til intime og rolige sauna stunder og wellness bade.

Faktisk kan Finesda varmt anbefale små hoteller og fx også campingpladser at udnytte denne prisbillige og lette mulighed for at tilbyde gæsterne en unik wellness oplevelse.

Den udendørs oplevelse af sauna og vildmarksbad er helt unik, og der er en ro og frisk luft, som du ikke får ved indendørs wellness i fx klorlugtende svømmehalsomgivelser.

Med et opvarmet vildmarksbad og en flot ude sauna fra Finesda, der er tilpasset dansk design og byggestil, skaber du nordisk wellness, som mange af dine gæster måske aldrig har prøvet før, men vi lover dig, at næsten alle dine gæster vil blive begejstrede over oplevelsen.

En udesauna fra Finesda er brændefyret, og oplevelsen af det knitrende brænde og den behagelige varme og lyset fra gløderne er helt autentisk og noget andet, end den sauna oplevelse vi ellers kender fra elopvarmede saunaer i sommerhuse og kældre. Og det er helt unikt at træde direkte fra saunaen ud i den friske luft, måske især om vinteren.

Vildmarksbadet kan anvendes både som hot tub med opvarmet vand, eller som iskoldt gys efter fx sauna badet. Karret fås enten med intern afskærmet ovn eller ekstern ovn. At sænke kroppen i varmt vand virker afstressende og afslappende, og kombineret med en drink, gode venners selskab, frisk luft og dansk natur, bliver oplevelsen total.

Læs meget mere om udesauna eller tøndesauna her
Læs meget mere om vildmarksbad eller hot tub her

Se det flotte hotel Strandlyst her

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com