Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Havesauna​

Mennesker mødes og fælles visioner opstår...

Lars Juncker er indehaver af firmaet Junckerhaven, og samtidig forfatter til bogen "Vand i Haven" som er udgivet på Politikens forlag.

Junckerhaven anlægger naturlige, og selvrensende svømmesøer i såvel private haver som til hoteller og feriecentre.

Svømmesøer er enormt populære syd for grænsen, og alene i Østrig anlægges der mere end 1.000 om året. Men i Danmark er det indtil videre et stort set ukendt fænomen.

En havesauna er naturligvis oplagt at benytte i sammenhæng med disse svømmesøer, og Lars Juncker var da heller ikke længe om at skue den oplagte mulighed for at samarbejde med Finesda, da vi tog kontakt herom.

Med en Finesda havesauna placeret ved svømmesøens bred kan man benytte søen uanset årstiden, en kold dukkert efter saunabadningen er et must (hvis du spørger en rigtig finne!).

Nordisk udendørs wellness ved egen badesø..

Ja, det lyder som et drømmescenarie... og det er det måske også for de fleste? - men en specialanlagt badesø i din have kombineret med et udendørs wellness område, med hot tub og sauna koster mindre end mange nye biler gør, og det kan forhøje værdien af dit hus.

Særdeles attraktivt kan dette emne dog virke på feriecentre, hoteller og andre brancher som sæson efter sæson skal forny sig og leve op til gæsternes ønsker.
En svømmesø fra Junckerhaven er det naturlige alternativ til den kemiske svimming-pool - med rent og klart ferskvand, renset udelukket biologisk.

Finesda´s produkter supplerer en badesø perfekt og gør den brugbar hele året, og vi er stolte over at kunne kalde Junckerhaven for vores fremtidige samarbejdspartner.

Læs meget mere på Junckerhavens flotte hjemmeside http://www.junckerhaven.dk/

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com