Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Monteringsvejledning

30 minutter så er du i gang ...

Finesda's produkter er ikke for gør-det-selv typen, for der er vitterligt ikke meget som man skal foretage sig efter levering af en af vores udendørs saunaer eller hottubs.

Alligevel har vi nu lavet to vejledninger af hvordan du kommer igang med at dyrke udendørs wellnes i din egen have eller i sommerhuset.

Hvis du har købt en sauna med brændeovn, skal du kun montere skorstenen som er afmonteret under transport og herefter fylde saunasten i ovnen.

​​

Alt tilbehør (saunasten, sauna timeglas, hygrometer, thermometer, badehåndklæder, træspand og træske) medfølger naturligvis.

Hvis du har købt en sauna med el-ovn og intern LED Belysning så anbefaler vi at du lader en elektriker om at tilkoble saunaen korrekt.


Har du købt en hottub så husk på som det vigtigste, tænd ALDRIG op i ovnen medmindre karret er helt fyldt op med vand.

Held og lykke med at forvandle din have eller dit sommerhus til en wellnessoase :-)​

Instruktioner SAUNA

Instruktioner HOTTUB​

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com