Telefon: 46 49 61 03  -  E-mail: junckerhaven@gmail.com  -   Se også: www.svømmesø.dk og​ www.junckerhaven.dk

Garden House - Luksus Anneks til haven

Mangler du et nøglefærdigt kontor - legerum - hobbyrum - øvelokale - motionsrum - gæstebolig - kolonihavehus - behandlerrum - undervisningslokale - badehus - jagthytte - ungdomshybel

Koncept:

Hvis du er "gør-det-selv-typen", der elsker at bygge og kreere - så er det nu, at du skal tage benene på nakken og komme væk!

Er du derimod til en nøglefærdig Annneksløsning, som ikke kræver noget særligt forarbejde eller ekstra omkostninger af nogen art.... så læs roligt videre.

Vores Garden House er et lille hus til haven, i moderne design: Huset er er isoleret til helårsudnyttelse, med el opvarmning, lys, udluftning mv, udført i de bedst tænkelige materialer uden kompromiser.

Kvalitet:

Alle modeller leveres færdige fra fabrikken og transporteres i færdig form. Derved kan vi tilbyde den bedste samlings- og slutbearbejdningskvalitet. Husene passer præcis på en lastvognsanhænger eller –lad, hvilket også er medvirkende grund til at vi ikke kan ændre på størrelsen.


Præcision, omhyggeligt arbejde, perfektion og flotte detaljer sikrer høj kvalitet og et smukt, fuldendt produkt. Alt er gennemtænkt for dig - huset står klar til brug.

Miljø:

Hos Finesda er vi miljøbeviste. Vi genbruger og forsøger at bruge så lidt energi som muligt i fremstillingsprocessen. Bygningerne har økonomiske panelvarmeapparater eller brændeovne. Trædøre anvendes istedet for PVC. Hovedmaterialet i husene er krydsfiner i birk, som har FSC-certifikat.

Gulvbelægningen i husene er miljøvenlige. Materialet er 100% genanvendeligt og indeholder 40% genbrugsmateriale

Farver:

Du kan tilmed vælge lige den farvekombination (RAL farve) som du kunne ønske dig, vores standard er sort.

Finesda​

Anvendelse:

Finesda Garden House kan indrettes som anneks, ungdomshybel, kontor, legerum, hobbyrum, øvelokale, motionsrum, gæstebolig, kolonihavehus, behandlerrum - mulighederne er jo uendelige, kun din fantasi sætter grænsen for udnyttelsen.


Har du specifikke ønsker til hvordan dit hus skal indrettes, f.eks. med et tekøkken, så modtager vi med glæde forslag til individuel opbygning. Størrelse og design ligger dog helt fast og er dermed ikke til at ændre på.


Opsætning og montering:

Da huset er lige under 10 m2 skal der ingen byggetilladelse til, så det er blot at få huset hejst på plads i haven og flytte ind.
Huset placeres enkelt på 6 stk. punktfundaments (betonklodser) hævet en smule over terrænet. Du kan evt. bygge træterrasser omkring huset for at øge anvendeligheden omkring huset. Du kan købe træterrasserne som moduler som tilbehør.

Tilslutning af el via løst plugin stik eller ved hjælp af et nedgravet elkabel, der er tilkoblet det indbyggede HFI relæ – Du er nu helt færdig og klar til brug og indflytning - sådan!​

Regler for udesaunaer
Junckerhaven har kontaktet Skorstensfejerlauget og fået svar på følgende spørgsmål vedr. tilsyn, tilslutning, placering og sikker anvendelse af vores udesaunaer.
Læs hele nyheden
Wellness i din have
Læs artiklen om Wellness i din Have bragt i magasinet Havelivet.Få meget mere viden om vores Sauna, Hot-tup, Svømmesøer og Haveanlæg.
Læs hele nyheden
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Junckerhaven ApS   Rødbøggard, Smedebakken 3, 4330 Hvalsø   Tlf.: 46 49 61 03   Mobil: 20 99 61 03   Fax: 46 49 61 20   CVR: 25650514   E-mail: junckerhaven@gmail.com